06-08-09

Season 1; disc 1.

1 star trek 1

1. The Man Trap
Dr. McCoy ontmoet een voormalige vriendin wanneer de Enterprise bevoorradingen bengt naar een afgelegen archeologische site. McCoy vindt haar nog steeds aantrekkelijk en komt erachter dat het huidige uiterlijk van de vrouw een duister en dodelijk geheim verbergt.

2. Charlie X
De 17 jaar oude Charlie Evans, die sinds zijn geboorte is opgevoerd door uit energie bestaande wezens, wordt opgehaald en naar de Enterprise overgebracht. Aan boord van het schip blijkt dat de tiener niet in staat is om op volwassen wijze met zijn enorme psionische krachten om te gaan.

3. Where No Man Has Gone Before
Wanneer de Enterpise aan de rand van de melkweg op een krachtveld stuit, worden de psionische vermogens van één van de bemanningsleden tot goddelijke proporties uitvergroot. Hierdoor wordt hij een krachtig en moordzuchtig wezen.

4. The Naked Time
Een buitenaards virus neemt de remmingen van de bemanning van de Enterprise weg en veroorzaakt een chaos omdat alle bemanningslden door verborgen emoties overmand worden. Ondertussen wordt de Enterprise onverbiddelijk aangetrokken door de zwaartekracht va een nabijgelegen planeet die op instorten staat.

Bonus:

- Spacelift: transporting Trek into the 21st Century (Documentary).

14:54 Gepost door Helliwood-man in TOS - Season 1 | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tos |  Facebook |

Commentaren

succes leuke lay-out en prachtig materiaal! goede start hoor. Alvast veel succes met het bloggen

Gepost door: Dries | 06-08-09

De commentaren zijn gesloten.