06-08-09

Season 1; disc 2.

1 star trek 2

5. The Enemy Within
Captain Kirk wordt door een storing in de transporter in 2 wezens met compleet tegenovergestelde persoonlijkheden gesplitst. De 2e Captain Kirk bewijst dat geen van beide zonder de ander kan overleven.

6. Mudd’s Women
Tijdens de redding an de bemanning van een schip in een asteroïdengordel, biedt de Enterprise onderdak aan de sluwe Harry Mudd, een meesteroplichter, en zijn vracht: drie mooie vrouwen die op zoek zijn naar huwelijkskandidaten.

7. What Are Little Girls Made Of?
De Enterprise helpt Nurse Chapel haar verloofde op te zoeken. In plaats daarvan vinden ze een vervreemde Dr. Korby terug die aan een plan werkt om androïde kopieën te maken van allerhanden belangrijke personen, te beginnen met James T. Kirk.

8. Miri
Op een planeet die wordt bevolkt door kinderen van wie het verouderingsproces kunstmatig is vertraagd, komen de leden van Kirks away team in aanraking met een dodelijk virus. Het vrus valt namelijk enkel volwassenen aan. Ondanks het virus wil Kirk de kinderen toch kost wat kost helpen.

9. Dagger of the Mind
Waneer een woest emaniak uit de strafkolonie Tantalus ontsnapt, blijkt dat hij iemand van het psychiatrisch personeel is. Kirk onderzoekt de instelling en ontdekt een angstaanjagende methode voor mentale heerschappij

14:53 Gepost door Helliwood-man in TOS - Season 1 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tos |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.